MPB

Onze Melodie & Percussionband (MPB) Euphonia is een prachtige groep muzikanten: alle spelers en speelsters zijn pure amateurs die met veel enthousiasme hun hobby uitvoeren. Hierdoor hebben ze een leuke actieve maar ook zeer gezellige club, waarmee elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Bogerman te Wommels gerepeteerd wordt. Tevens organiseren ze ook elk jaar een studieweekend. Dit is een gezellig weekend waarin samen met de colorguards hard gewerkt wordt aan zowel de muzikale vorming als performance.  

Optredens


Samen met de colorguards is de MPB een graag geziene gast bij optochten, intochten, corso’s en andere evenementen. Met ons gedeelde enthousiasme vermaken we het publiek met bekende melodieën, ritmes en dans.

2WHOM

Nieuw bij het de MPB is een groepje van jonge gestemde en ongestemde slagwerkers onder de naam 2 WHOM. Sinds 2021 doen we met onze jeugdmuzikanten mee aan de Indoor Percussion Contests van Colorguard Nederland (CGN). Er kan deelgenomen worden in verschillende klassen, zoals de Concert Classes (in concertvorm musiceren) of Marching Classes (musiceren inclusief choreografie). Binnen deze classes is er in sommige gevallen ook een onderverdeling op leeftijd. De jeugdleden nemen deel in de Concert Class.

Net als bij de colorguardwedstrijden, zijn er tussen januari en maart meerdere Indoor Percussion Contests door heel Nederland en deze reeks wordt afgesloten met de CGN Championships (finals). Op deze lange dag moet tijdens de prelims (voorrondes) een plek in de finals veiliggesteld worden. In de avond wordt er uiteindelijk gestreden om de seizoenstitel.

Op maandag en donderdag wordt er vanaf 17.30 uur aan onze jeugd les gegeven, individueel en in groepsverband. Deze lessen staan ook onder leiding van Daniël Schrijver.

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om eens mee te spelen? Kom gerust eens langs op onze maandagse repititieavond. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met A. Punter via 06-30126669. Per e-mail zijn wij bereikbaar met info@mpb-euphonia.nl.